Wil jij graag deelnemen aan één of meer van onze activiteiten? Fijn! Stuur op voorhand een mailtje met je telefoonnummer naar

hilde-voncken@hotmail.com en vermeld  voor welke activiteit je je inschrijft. Je krijgt dan van ons een mailtje terug met daarin het rekeningnummer van de schildpad waarop je je inschrijvingsgeld mag overmaken. Zo ben jij zeker van jouw plaatsje!

 

Mocht de activiteit niet doorgaan (bv. door te weinig inschrijvingen, verstrengde covid-maatregelen, ziekte van de activiteitenbegeleider) dan wordt je inschrijvingsgeld teruggestort.

Indien jij minimum 48 uur voor aanvang van de activiteit zelf annuleert, krijg je 50% van je inschrijvingsgeld terug.  Is dit minder dan 48 uur op voorhand, dan kan er helaas niets terugbetaald worden.

-

Dag lieve mensen, eindelijk is er weer hoop dat de schildpad haar activiteiten gaat mogen hervatten in april!

Het zal nog steeds volgens de geldende maatregelen zijn, maar het is zo fijn om te weten dat we mekaar weer gaan mogen ontmoeten.  

Ik kijk er alvast heel er naar uit en ik hoop jullie snel weer te mogen verwelkomen op één of andere activiteit. 

Hieronder vind je de activiteiten die er tot nu toe gepland zijn maar kijk zeker nog een regelmatig op deze website want er gaat zeker nog wat bijkomen.

Liefs,

Hilde

 

zaterdag 10/4 van 9u30 tot 11u:  yogawandeling met An Ceunen van Yoga4All

De drang van de mens om één te worden met de natuur is van alle tijden.  We willen ons verenigen, ons verbinden met het grote geheel.  Bovendien helpt de natuur ons te herstellen en ons geluksgevoel wordt gestimuleerd.  Om aan deze verlangens tegemoet te komen, bieden we jullie één keer per maand een yogawandeling aan.  Gedurende anderhalf uur wandelen we door het natuurgebied De Kevie.  Onderweg nemen we tijd om tot rust te komen door middel van beweging, ademhalingsoefeningen, meditatie,...

Na de wandeling kan je bij de schildpad terecht om een drankje af te halen en nog wat na te babbelen.

Graag inschrijven ten laatste op 6/4

Deelnameprijs: 12 euro

 er kunnen minimum vijf en maximum negen personen aan de wandeling deelnemen.  Je moet een mondmasker meebrengen maar hoeft het enkel te dragen op de momenten dat we geen 1,5 meter afstand kunnen bewaren.

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now