de boekenbar

 

Vanaf 1 november zal de boekenbar haar deuren sluiten... De schildpad gaat wel verder met het organiseren van allerhande leuke activiteiten.  Deze vind je nog steeds terug in de agenda op deze website.

In oktober zal de boekenbar nog enkele keren open zijn voor de uitverkoop van haar boeken.  Op deze dagen zijn alle boeken te koop aan 1 euro per stuk.  Je bent van harte welkom!

Kijk even in de agenda om te weten op welke dagen je kan langskomen.

 

In november 2019 startte boekenbar de schildpad als een tweedehands boekenwinkeltje waar je ook terecht kon voor een drankje en een hapje.  Twee lockdowns en heel wat nieuwe inzichten later, is de werking enigszins  veranderd.  

De schildpad zal zich vanaf mei 2021 vooral gaan toeleggen op het organiseren van workshops, lezingen, voorstellingen, enz...  Omdat ik voel dat het mijn roeping is om mensen een plek te bieden voor verbinding en verdieping.

Het is niet zo dat de boekenbar niet meer toegankelijk zal zijn om gezellig te komen snuisteren tussen de boeken met een tasje thee in de hand.  Het gaat enkel niet meer op vaste dagen of uren zijn.

Op deze website vind je ook een agenda en daarin kan je zien wanneer de toegang tot de boekenbar vrij is.

Ik hoop dat ik je nog steeds mag verwelkomen en kijk er naar uit je te ontmoeten!

IMG_1352.JPG
bb inkom.JPG
IMG_0994.JPG

Huren

Omdat de boekenbar regelmatig vrij is, stel ik haar graag ter beschikking voor verhuur.  Het is de ideale plek voor het organiseren van bijvoorbeeld een workshop of lezing in een kleine groep.  Heb je interesse of wil je meer informatie?  Neem dan even contact met me op en ik geef je graag wat meer uitleg.

Huurprijs: 10 euro per uur