Hondendag Makelarij-13.jpg

Hoi, mijn naam is Hilde

in een vorig leven was ik opvoedster en sinds november 2019 bezielster van boekenbar de schildpad.  Het woordje 'ziel' mag je letterlijk nemen want de schildpad is niet ontstaan vanuit mijn hoofd maar vanuit mijn hart.

Vroeger leefde ik vooral in mijn hoofd maar na een bijzondere healing begon mijn leven zich te keren en mijn weg naar binnen begon.  De weg naar wie ik werkelijk ben en wil zijn.  Het is niet de makkelijkste weg want oude demonen komen zich tonen en dienen in de bek gekeken te worden.  Maar door de pijn en de emoties te durven doorleven verdween laag na laag en kon er meer licht binnenkomen. Mediteren, dansen en in de natuur zijn, helpen mij om deze weg verder te bewandelen.

Tijdens deze weg werd ook de schildpad geboren.  De eerste maanden deed ik erg mijn best om bekendheid te krijgen en dat lukte voor een deel ook wel.  Toen kwam de corona-lockdown en dit was voor mij een echte 'retraite'.  Door mij over te geven aan de situatie kon ik weer dieper naar binnen gaan.  Toen de schildpad de deuren weer mocht openen, werd mij al snel duidelijk:   deze manier van werken geeft mij geen energie, er moet iets veranderen.  Ik vroeg om duidelijkheid en er kwamen enkele aanwijzingen die ik niet kon negeren.  Een nieuwe groeifase kon beginnen, de energie begint weer te stromen.

Ik wil graag dat de schildpad mensen bij mekaar gaat brengen omdat wij er zijn om mekaar te helpen, te motiveren en te inspireren.  Daarom zal de schildpad in haar nieuwe kleedje zich gaan toeleggen op het organiseren van activiteiten op gebied van creativiteit, innerlijke groei, natuurbeleving,...

Ik kijk er naar uit om jullie te ontmoeten!